Vélemények

Kedves Emi!

Ismét nagyon jól éreztük magunkat. Rendkívül színvonalas versenyben, programokban lehetett részünk. Eljutottunk a Művészetek Palotájába, ahol még sem a gyerekek sem én nem jártunk. Változatosak voltak a feladatok, a gyerekek élvezettel oldották meg azokat. A vendéglátás is kitűnő volt, sok finomságot kaptunk. Élményekkel gazdagodva jöttünk haza.

Üdvözlettel: Anikó (Mórichida)


 

Kedves Emília,

Igen, szerencsésen hazaértünk. Remélem kipihented, kipihentétek már a szervezéssel járó fáradalmakat. A döntő szervezési oldalát illetően csak elismeréssel szólhatok. a gyerekek számára egy élvezhető program volt összeállítva. Jól kiegészítették egymást a nagyobb odafigyelést igénylő és a kevésbé megerőltető programok (pl. Müpa). A tartalmi rész is a komplex jellege miatt átfogó tudást igényelt.

Viszont jó egészséget és jó pihenést kíván: Bacsó Péter Párkány


Kedves Emi,

Szerencsésen megérkeztünk. Az idő szalad,az év végi feladataink sokasodnak...Hisz ismered a helyzetet. A verseny színvonalas volt, mint mindig. Jól szervezett, érdekes. A pénteki helyszín a mi számunkra egy óriási élmény volt. A különböző jól megválasztott helyszínek adják meg a verseny sava-borsát. Az eredményünk számomra nagy csalódás volt, de ez már a mi négyünk ügye. A tanulságokat levontam.... A kép, az én " kesze-kusza " kertemben készült. Fogadd szeretettel. Ugyan ezt a festményt kaptam tőletek csak azon egy pipaccsal több van. Olyan beállítást nem sikerült készítenem. Jó pihenést a nyárra.

Üdvözlettel: Járiné Mariann